Redigeringskoma

Kapitel 32

Colored Words Top Secret Inside Circle With Ribbon Scroll, Stars And Crown Graphic Grungy Colored Ink Rubber Stamp

Jag har hamnat i stadiet av författarskap där inget annat än slutredigering görs. Inget bloggande, inget nyskapande, och framförallt inget socialt liv. Gå på krogen…not so much. Jag är innerligt trött på mina karaktärers liv och konflikter, på deras beslut och handlande. Osäkerheten över om boken är tillräckligt bra är ständigt närvarande, men jag tror den håller.

Ett tecken på att jag närmar mig slutet av skapandet är att nästa bok börjar ta plats. Resning kommer börja med ett bokstavligt slag i magen. Vem som drabbas är hemligt.

Om jag lyckas hålla planen kommer utgivningen av Patriark ske i maj. Omslaget är gjort, i alla fall framsidan. Baksidestexten ska finslipas, något som är oerhört viktigt, och inte får slarvas bort. Man har sju sekunder på sig för att fånga läsaren.

//LiseLotte Divelli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s