Mot nazismen

Kapitel 35

Little_Miss_Sunshine

Vad har jag lyckats med fram tills nu? Den 10 februari stod jag upp mot nazismen på torget i Åkersberga centrum. Ensam konfronterade jag dem och filmade, både för min egen säkerhet och för att dokumentera eländet. Jag kommer inte skriva något mer om det, varken öppet eller mellan raderna. Istället har jag bloggat om det på #jagärhär. Jag är varken rädd eller hotad, jag är bara less på att nazisterna tar mer plats än de är värda. Videon finns på min Facebook och på Twitter. Det är bara att scrolla ner i flödet.

Min nya bok Patriark kommer tryckas i augusti 2018, inte nu i maj.

Jag har fotograferat omslaget till Resning, planerad utgivning 2020. Den bilden hålls än så länge hemlig.

Snart är det vår (igen).

//LiseLotte Divelli

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s