Äntligen!

Kapitel 39

Jag har sått och vattnat i så många år. Jag har lärt mig mitt hantverk, slipat, vässat och nött sönder tangentbordet på min laptop. Mina historier börjar äntligen blomma ut, jag ser resultatet av ett oerhört hårt arbete. Mitt inre värde har fått en grund att stå på, jag är ju faktiskt bra på det jag gör, och det är skitkul.

Mellan den 5-7 oktober spelar pilottrailern in på min bok Skärvor. Skådespelarna är etablerade och cast and crew har lagt ner ett oerhört arbete för att dra projektet i land. Jag är inte inblandad.

Under de närmaste veckorna kommer jag göra klart min första sagobok, Kung Solros.

I november håller jag en författarkväll på Åkersberga bibliotek där jag ska prata om svåra beslut, konsekvenser och att ta tillbaka kontrollen på mitt liv. Det är fri entré med möjlighet att köpa mina böcker. Följ mig gärna på Facebook för att ta del av eventet när det släpps.

Skott spelas in som ljudbok och kommer finnas tillgänglig via etablerade ljudboksdistributörer, bland annat Storytel och Bookbeat. Det gott folk är stort om något, oerhört spännande.

Bokmässan var fantastisk och som vanligt ett tillfälle att möta likasinnade och läsare.

Nu ligger mitt hjärta, min hund och bästa vän, och vill ha mat och promenad. Som sagt, följ mig gärna på Facebook (mitt namn), på Twitter eller på Instagram under profilen Blommas Böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s