Trumvirvel för min första sagobok!

Kapitel 40

Blommas Böcker har gett ut en sagobok, Kung Solros, i ett samarbete med illustratören Johanna Eskils.

Så fort den finns till salu hos nätbokhandlarna lägger jag in den under fliken bibliotek där det går att klicka på länken. En perfekt present och julklapp till barn från 3 år och uppåt.

20181027_105238

Igår hade jag en föreläsning som jag gärna vill upprepa, helst inför skolelever och socialtjänst. Efter att ha samtalat om det man inte pratar om känner jag mig tio kilo lättare och jag är befriad från oerhört mycket skit som har legat och grott under snart 20 år. I vanliga fall är det svårt att prata om fängelsestraff, men att göra det inför åhörare som är nyfikna och intresserade är att rekommendera.

Jag har förfinat en av mina bokomslagsstilar, en slags retrostil. Omslaget till Skott är omgjort och färdigt och ska tryckas i en ny upplaga någon gång under 2019, se fliken bibliotek. På skoj gjorde jag även om ett omslag till en novell jag har nämnt förut, men aldrig utvecklat. Det kanske blir en bok av den också, i såna fall en historia baserad på samma gangsters som i Skott.

Screenshot_20181031-221530_PicsArt

Den som lever får se… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s